BMW 7-serien bliver finpudset
BMW 7-serie får en mindre kosmetisk overhaling og en opgradering af motorerne, så de dyre dråber udnyttes langt bedre.
LED-forlygter, så vi er tættere på resten af familien.
I den 521 cm lange BMW 7 er pladsforholdene på bagsædet en regeringschef værdig. Selv miljøministre kan køre 7-serie med grøn samvittighed.

BMW 7-serien bliver finpudset

BMW-limousinen får et mindre facelift hen over sommeren.


BMW-limousinen, 7-serien, der er forbeholdt stats- og regeringschefer og andre dyre drenge, får et mindre facelift hen over sommeren.

Dér, hvor de store forskelle vil kunne aflæses, er først og fremmest på forbrugstallene.

Bilen.dks brugtbilmarked:
Søg brugt BMW
Søg brugt Audi
Søg brugt Mercedes

Hele motorpaletten er opgraderet med lavere forbrug som resultat, bl.a. ved hjælp af anden generation af BMW's Driving Experience Control med Eco Pro, der sikrer op til 20 pct. mindre tørst.

I 730d er ydelsen steget fra 245 til 258 hk, momentet fra 540 til 560 Nm, og forbruget er forbedret fra 14,7 til 17,9 km/l.

Læs også: BMW er bedst i Danmark

Den mindste benzinmodel, 740i, får færre hestekræfter - 320 mod de nuværende 326 - momentet er de samme 450 Nm, men forbruget forbedres fra 10,1 til 12,7 km/l.

ActiveHybrid, hvor V8-benzinmotoren på 320 hk suppleres af en elmotor, kører i den opdaterede udgave 14,7 km/l mod 10,6 i den "gamle".

Den fornyede 7-serie er udvendigt besmykket med LED-forlygter, og fronten er modificeret, så ligheden med resten af familien er større.

Læs også: Her er sommerens cabrioleter

Førerens kontroldisplay viser informationerne i 3D, og man kan bestille et 1.200 watts Bang & Olufsen High End Surround Sound System med 16 højttalere.

Alle modeller fås med firhjulstrækket xDrive og i en særlig lang version, der er 14 cm længere end standard-7'eren, der måler 507 cm på den lange led.

Den fornyede 7-serie har premiere i slutningen af juli.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her