Danskerne sløser med brændstoffet
Der er mange penge at spare ved at køre efter ganske enkle regler og huske at tjekke dæktrykket jævnligt.
Der er mange penge at spare ved at køre efter ganske enkle regler og huske at tjekke dæktrykket jævnligt.

Danskerne sløser med brændstoffet

Ny undersøgelse viser, at danskerne er dårligere end deres europæiske naboer, når det handler om at spare på brændstoffet. Det kan betyde hundredvis af kroner på en 4.000 kilometer ferietur til Sydeuropa.


Hvad vil du helst bruge feriebudgettet på: Kold hvidvin eller et par ekstra liter oktan 95? Måske et dumt spørgsmål, men ny undersøgelse viser, at vi danskere er for dårlige til at leve op til Trafikstyrelsens gode køreråd. Faktisk er vi så dårlige, at ovenstående spørgsmål ikke er spor dumt, for med et par simple greb, kunne vi hurtigt få råd til op til flere flasker ekstra svalende Chardonnay under cedertræerne i Sydfrankrig. 

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevSælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her