Kia afslører aggressiv familiebil

Kia afslører aggressiv familiebil

Med en ny Carens skal Kia til at slås med stærke konkurrenter som Renault Scenic, Ford C-Max og Opel Zafira.


Kia afslører nu selv de første billeder af deres nye Kia Carens. Og det ser spændende ud. Designstilen er helt i tråd med Kia's seneste modeller som Ceed og Picanto. Det er helt tydeligt, at Audis tidligere designguru Peter Schreyer, der nu er designchef hos Kia, har sat skik på de til tider noget vævende koreanske designs.

Kia præsenterer først bilen officielt på biludstillingen i Paris sidst i september. Men vi formoder den får samme stærke motorprogram som den nye Kia Ceed, og så vil den være helt på samme teknologiske niveau, som de europæiske konkurrenter.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevSælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her