København får ny racerbane
Et af højdepunkterne under Copenhagen Historic Grand prix 3.-5. august. bliver denne monstrøse 12,3 liter Opel racer fra 1914. Bilen har før vundet de verdensberømte hastighedsløb på Fanø strand, men denne weekend når den næppe 189,2 km/t, som dengang for næsten 100 år siden.
CHGP nærmer sig. Banebyggerne er allerede gået i gang med årets store opgave.
Et af højdepunkterne under Copenhagen Historic Grand prix 3.-5. august. bliver denne monstrøse 12,3 liter Opel racer fra 1914. Bilen har før vundet de verdensberømte hastighedsløb på Fanø strand, men denne weekend når den næppe 189,2 km/t, som dengang for næsten 100 år siden.

København får ny racerbane

Arrangementet løbet af sted hen over weekenden d. 3 - 5. august


Copenhagen Historic Grand Prix næste weekend er en kæmpemæssig anlægsopgave. Båret af frivillig arbejdskraft.
I denne weekend tager 45 ubetalte banebyggere fat på den gigantiske opgave, at omdanne den vestlige del af Fælledparken inklusiv en af Københavns travleste indfaldsveje til en to kilometer lang racerbane.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her