Topløs McLaren kører 328 km/t

Topløs McLaren kører 328 km/t

McLaren er nu klar med deres anden model - en åben udgave af deres 625 hestes sportsvogn MP4-12C. Den hedder Spider til efternavn, og leverer åben køreglæde uden af gå på kompromis med præstationerne. 328 km/t og 0-100 km/t på 3,1 sekunder.


Der er mange ting verden ikke har brug for flere af. Parkeringsvagter, amerikanske teenageidoler og el-biler. Bare for at nævne et par eksempler.

Søg brugt Lexus

Den har fået et automatisk foldetag, som kan flippes ned på 17 sekunder ved et tryk på en knap på den nederste del af centerkonsollen. Taget kan foldes ned mens bilen kører med hastigheder på op til 30 km/t. Spider-udgaven vejer kun 40 kg mere end den lukkede MP4-12C. Tophastigheden er faldet marginalt - fra 333 km/t til 328 km/t.

Ellers er alt ved det gamle. Motoren er en 3,8 liter V8 med dobbeltturbo. Den yder 625 hestekræfter og det betyder at Spiderudgaven rammer 100 km/t på 3,1 sekunder. Nok til at efterlade motorcyklister måbende når lyset skifter til grønt.

I Englang koster den nye Spider 195.500 pund, det er 33.000 pund mere end den lukkede udgave. Men så får du også brølet fra V8'eren fuldstændigt ufiltreret afleveret i øregangene. På danske plader betyder det en pris omkring de 5 millioner kroner med fuld afgift.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige Nyhedsbrev


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her