Toyota laver bil nr. 200 millioner

Toyota laver bil nr. 200 millioner

Efter 77 år runder den japanske bilproducent 200 millioner producerede biler.


Toyota producerede i juni måned deres bil nr. 200.000.000. Det hele startede i 1935 med lastbilen G1 der trillede af samlebåndet hos Toyoda Automatic Loom Works, Ltd, som senere blev til Toyota Motor Corporation.

Hvis man tygger lidt på tallene, så svarer det til, at Toyota har bygget omkring 7.100 biler i døgnet siden 1935. Det svarer til fem biler i minuttet. Toyota ved ikke præcist hvilken bilmodel der blev nummer 200 millioner. Men Corolla er mærkets mest populære bil gennem tiderne. Den er produceret i over 39 millioner enheder, og produceres stadigvæk i sin ellevte generation.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevSælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her