Italienske bilister er de værste
Italiensk storby synes lig med kaos. En - ganske vist uvidenskabelig - rundspørge viser, at italienske trafikanter ubetinget anses for at være de værste. 23,7 pct. af 30.000 adspurgte europæere har nemlig italienerne på den tvivlsomme førsteplads. Danskerne befinder sig på en ganske ærefuld 11. plads, da kun 2,5 pct. peger på os som de værste.

Italienske bilister er de værste

At køre bil i Italien er en prøvelse. Og det mener italienerne også selv.


Sommer er bilferie-tid, og måske har du været, eller også skal du, på ferie sydpå i bil eller på motorcykel. Og skal du til Italien, så indtag rigelige mængder blodtrykssænkende medicin - eller vælg den smarte løsning: Hold ferie, slap af og lad de lokale om at hidse sig op.

Undersøgelsen er lavet af rejse-websitet Zoover, der er en del af Tomorrow Focus AG. Zoover har websites i 25 lande, og med 75 mio. årlige besøgende er Zoover det mest besøgte website for rejsesektoren i Holland.


Skal du sælge din bil? Så husk du kan gøre det her