Maserati taler til hjertet

Maserati taler til hjertet

Et facelift har ikke gjort GranTurismo smukkere, men teknisk er den nye Sport-udgave bedre end nogensinde. Efter 150 km omkring bilens fødeby Modena, stiger bilens jeg-må-bare-eje-faktor, for hver kurve den æder.


Parkerer den stålblå Gran Turismo Sport lidt nonchalant på torvet i den lille bjerglandsby. Smider nøglen hen til en af Maseratis eventfolk og finder Alex indenfor på den lille Café. Alex er Maseratis førstekører på deres kørekurser og events, og det er ham, der har lagt ruten. Grazie mille, et smil og et fast håndtryk - "what a fantastic route!" Han smiler tilfreds og returnere med et - prego - altså velbekomme. Han ved det. De 150 kilometer fra Maseratis fabrik i Modenas centrum til bjerglandsbyen, er som skabt til at lokke det bedste ud af den nye Maserati GranTurismo Sport. Først motorvej hvor V8'eren kan strækkes lidt ud, så brede kurvede veje op igennem bakkerne syd for Posletten, hvor GT-dyderne kommer til deres ret. De sidste 40 kilometer er rene proptrækkerveje med 180 graders sving og stigningsprocenter på over 10 procent. Her motioneres gearkassen intenst, samtidigt med at de nye Brembobremser får deres sag for. Perfetto som de siger på disse kanter. Jeg er solgt. Okay - der findes hurtigere, bedre og billigere GT'ere end Maseratis GranTurismo, men når det kommer til motorlyd, visuel X-faktor og overordnet jeg-må-eje-appel, så efterlader den konkurrenterne på perronen i Ligegyldigkøbing.  

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevMaserati Grand Turismo Sport


Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her