Vi tester Opels GTI-dræber
Astra OPC har skruet den visuelle bisse på. Og den kan bære det. På keglebanen lever den fuldt ud op til dens hårkogte attitude - den er kort sagt rå som en frisksskåren T-Bone steak. Og akkurat så fristende...
Astra OPC har skruet den visuelle bisse på. Og den kan bære det. På keglebanen lever den fuldt ud op til dens hårkogte attitude - den er kort sagt rå som en frisksskåren T-Bone steak. Og akkurat så fristende...
Motoren i Opel Astra OPC har fire cylindre, turbo og 280 hk.
Astra OPC har skruet den visuelle bisse på. Og den kan bære det. På keglebanen lever den fuldt ud op til dens hårkogte attitude - den er kort sagt rå som en frisksskåren T-Bone steak. Og akkurat så fristende...
Sporty kabine klædt i sort læder
Astra OPC har skruet den visuelle bisse på. Og den kan bære det. På keglebanen lever den fuldt ud op til dens hårkogte attitude - den er kort sagt rå som en frisksskåren T-Bone steak. Og akkurat så fristende...

Vi tester Opels GTI-dræber

Med Astra OPC hæver Opel niveauet i den hårdkogte ende af Golf-GTI-klassen.


Der er ikke meget blød Opel-hat over en familiebil med 280 hestekræfter og efternavnet OPC. Og det med de 280 hestekræfter er netop hvad der sker, når Opel lader deres performanceafdeling OPC få fingrene i en af deres familiebiler.

Den danske pris på Astra OPC ligger ikke helt fast endnu, men lander på ca. 520.000 kroner. Så får du en fuldt udstyret superGTI, med racersæder, klimaanlæg, aktiv undervogn og alt hvad du forventer af en bil i den klasse. Astra OPC kommer kun i det smukke coupeformat, og det understreger dens kompromisløshed. Den er en gadedreng, der overlader børnestransport til de femdørs GTI’er og hundeburet til Focus ST stationcar. En kompromisløshed, der klæder Opel og deres ambition om at smide det triste image.

Tilmeld dig BILEN.dk’s ugentlige NyhedsbrevOpel Astra OPC


Sælg din bil

Bilen sættes til salg på 20 markedspladser hos førende danske medier med ét klik.

Din annonce bliver synlig for mere end 550.000 bilkøbere i hele Danmark.

Opret en gratis annonce.

Se hvor din bil sættes til salg og læs mere om partnernetværket her

OPRET GRATIS ANNONCE NU
Klik her